Evenementen

Evenement details:

 • zo
  27
  okt
  2019

  Kinderfilm uit de oude Doos

  10:30De Wildacker

  Meld u aan voor de nieuwsbrief  via filmsuitdeoudedoos@sccgoirle.nl of onderstaand formulier en we houden u op de hoogte van ons aanbod!

Van maandag 3 t/m donderdag 6 juni 2019 maakt Stichting Vierdaagse Goirle wederom gebruik van De Wildacker.

Gedurende 4 avonden zullen vele wandelaars vanuit deze locatie weer mooie routes gaan lopen dit op drie verschillende afstanden 3, 5 en 10 kilometer.

Iedere dag zullen de deelnemers een andere kant van Goirle in wandelen, en zo verschillende bijzondere plekken ontdekken.

DJ Jurgen zal op het van Hogendorpplein de muziek verzorgen, en daarnaast is er voor wandelaars de mogelijkheid om snoep en ijs te kopen voor de Wildacker.
Op donderdagavond eindigen we met een feestelijke intocht en een afsluitingsfeest voor de vrijwilligers in de Wildacker.

Tijdens de Wandel4Daagse op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons dan op facebook www.facebook.com/stichtingvierdaagsegoirle

Voor wie
De Goirlese Wandelavondvierdaagse is er voor iedereen van 0 tot en met 100 jaar (ouder kan en mag natuurlijk ook). Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te lopen.

De afstanden
Zoals elk jaar kan er ook dit jaar weer gekozen worden uit de volgende afstanden, namelijk: 3 kilometer, 5 kilometer en 10 kilometer. De 3 kilometer is uitermate geschikt voor alle kleuters en peuters. Deze gaat voornamelijk over verharde wegen. Geen probleem dus voor wandelwagens, buggy’s, bolderkarren, scootmobiel en ander rijdend materiaal.

De routes
Dit jaar hebben we weer een poging gedaan om plekjes te zoeken waar we niet of bijna nooit zijn geweest.
We kiezen elke dag voor een andere richting. Denk hierbij aan Gorp en Roovert, de Regte Heide, richting Riel en op donderdag de traditionele feestelijke intocht.

De starttijden
Dagelijks kan je starten tussen 18.00 uur en 18.30 uur vanaf wijkcentrum de Wildacker. Voor donderdag, de intochtdag, gelden uiteraard andere tijden. Hierover wordt je geïnformeerd tijdens de Wandelavondvierdaagse.

Nieuws van De Wildacker
Snoepverkoop
Na het grote succes van vorig jaar, zorgen de vrijwilligers van de Wildacker ook dit jaar voor de snoepverkoop. Bezoek de kraam naast de ingang van onze centra!

Bonnenverkoop
Op donderdagavond kunt u enkel met consumptiebonnen betalen. Voorkom wachten op donderdag en koop uw bonnen alvast eerder in de week. Dit kan dan gewoon aan de bar.