Evenementen

 • wo
  11
  mrt
  2020
  zo
  30
  aug
  2020
  De Deel & De Wildacker

  Onze beide wijkcentra, De Deel en De Wildacker, blijven tot en met de zomervakantie gesloten. We hopen u vanaf 31 augustus weer te mogen begroeten.

  Na overleg met het hoofdbeheer heeft het bestuur besloten voor de zomervakantie niet meer open te gaan.
  De te nemen maatregelen zijn zo ingrijpend dat de service en de veiligheid rondom ieders gezondheid die we moeten bieden nu niet gewaarborgd kan worden.

  Daarbij is ook een van de overwegingen dat voor vele verenigingen het seizoen eind mei, begin juni ten einde loopt. Daarnaast worden cursussen in juni niet meer gegeven en een aantal groepen heeft aangegeven niet voor de zomervakantie hun activiteiten te willen hervatten.

  Voor een enkele vereniging opengaan brengt enorme extra kosten met zich mee, en - zoals u wel begrijpt- gaan onze vaste lasten gewoon door.

  We willen ons nu gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen 2020-2021!

  Ook met onzekerheden, maar we gaan uitwerken wat we, met de huidige kennis van zaken, u dan wel kunnen bieden. Ook u kunt daarin meedenken!
  En als daarin versoepeling komt dan kunnen we direct schakelen naar een beter service niveau en groter aanbod van het gebruik van een zaal binnen onze locaties.

  Wij gaan graag met u in overleg! Het bestuur is te bereiken per email: bestuur@sccgoirle.nl

  Laten we met perspectief de toekomst inkijken! Tot ziens!

  Hoofdbeheer en bestuur van Stichting Sociaal Culturele Centra Goirle