De Huiskamer

We hebben onze tuinkamer ingericht als huiskamer. Hij kan nog worden aangepast voor andere activiteiten , maar we willen in ieder geval deze ruimte open stellen voor spontane ontmoetingen.

Voorlopig elke dinsdagochtend en het KBO schuift om de week aan op dinsdagmiddag.

Gewoon om gastvrij te zijn voor de buurt, de wijk eenieder die even behoefte heeft aan een praatje, contact met een medemens!

Als het aanslaat dan willen we als SCCG, nog meer ruimte bieden voor ontmoeting , bijvoorbeeld samen met andere organisaties zoals het KBO.

HUISKAMER IN ONZE TUINKAMER

Elke DINSDAGOCHTEND van 10.30 tot 12.00 uur

Wat is er gezelliger dan met elkaar een kopje koffie te drinken, nieuwtjes uit te wisselen, of gewoon een praatje te maken. Misschien vindt u het ook leuk om nieuwe mensen te ontmoeten of oude bekenden opnieuw tegen te komen.

We zijn laagdrempelig, iedereen is welkom, elke dinsdagochtend op de koffie of thee

en breng gewoon iemand mee!

Een gastvrouw stelt u op het gemak,

met een koekje en soms met gebak!

HUISKAMER KBO

DINSDAGMIDDAG  14.00 – 16.30 uur

De Huiskamer KBO gaat weer van start. Dinsdagmiddag 13 september, tussen 14.00 en 16.30 uur. Komt u weer gezellig naar de Huiskamer van De Wildacker voor een praatje of om andere mensen te ontmoeten. Bij mooi weer is het ook heerlijk vertoeven in de fraaie en beschutte tuin. Wij zien u graag en neem vooral de buurvrouw of -man mee. Iedereen is van harte welkom. De volgende Huiskamer-KBO is weer op 27 september.