Vrijwilligers gezocht

Help onze centra aan vrijwilligers. Ter uitbreiding van onze vrijwilligerspool zijn we op zoek naar:

1) Assistent beheerder De Wildacker
Hebt u in het weekend wat tijd over? Vindt u het gezellig u dan in te zetten voor bezoekers van wijkcentrum De Wildacker. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die tegen een geringe vergoeding onze bezoekers gastvrij willen ontvangen en zorg willen dragen voor een goed verloop van hun bezoek. U opent het gebouw en ontvangt onze gasten hartelijk, u voorziet hen van een drankje en een praatje, zorgt voor een korte verslaglegging van de gang van zaken en u zorgt dat de omgeving weer netjes achterblijft bij het afsluiten van het gebouw. We werken met meerdere assistent-vrijwilligers, zodat in toerbeurt kan worden gewerkt op verschillende tijden op zaterdag of zondag.


2) Medewerker: Films uit de oude doos. De Wildacker
Zin om te helpen bij de filmmiddag ? Je verkoopt de filmkaartjes, verzorgt de drankjes en na afloop helpt u bij het opruimen van de Filmsalon! Als je een beamer kunt bedienen, is dat erg fijn, maar geen vereiste. Elke vierde zondag van de maand ( dec-jan-feb-maart) is de filmsalon geopend. Wie wordt onze filmster?


3) Barmedewerker: Disco-kinderfeest De Deel
Regelmatig is er een gezellige disco-kinderfeest voor kinderen van 10-13 jaar. U moet plezier hebben in het omgaan met kinderen, vlot kunnen werken achter de bar waar alcohol vrije drankjes worden geschonken. U bent een avond omringd door jonge mensen, die plezier maken. Zo leren ze elkaar beter kennen en maken ze vriendjes. Werktijden: 19.00 – 23.00 uur. Wij zoeken uitbreiding zodat er in toerbeurt kan worden gewerkt.


Is het iets voor U? Voor meer info: Stuur een email naar onze voorzitter Fons van Dijck. fonsvandijck@hotmail.com of bel: 013- 5341116

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *