Mariëtte van de Sande met pensioen

Vrijdag 8 oktober jl. vierden we het afscheidsfeest van onze hoofdbeheerder van de Wildacker, Mariëtte van de Sande. Na 22 jaar werkzaam te zijn geweest in ons wijkcentrum, zwaaiden wij haar uit met een gezellige recepetie en feest.

Dit betekent dat locatie de Wildacker per 1 oktober op een andere wijze zal worden aangestuurd.

Geen nieuw hoofdbeheer aangesteld, waarom?
SCCG is vanaf 2013 een stichting met twee wijkcentra. Wij vinden het nu het juiste moment om onze organisatiestructuur daar meer op af te stellen.
Dat betekent dat beide wijkcentra De Deel & De Wildacker vanaf 1 oktober zullen worden aangestuurd door één hoofbeheerder.

Jan-Peter Kuppens gaat deze taak op zich nemen.
Hierdoor zal hij zowel op De Deel als De Wildacker zijn domicilie hebben.
De organisatie van beheer, zalen verhuur, contact en diverse afspraken met de huurders, logistiek, inkopen, administratie ect zijn dan centraal geregeld.
Dit alles in verband met efficiëntie, kostenbesparing én natuurlijk het gezicht naar buiten van onze stichting Sociaal Culturele Centra Goirle.

Op de Wildacker zal Fuat Doganer meer uren aanwezig zijn en wij maken op beide locaties nog meer gebruik van onze zeer gewaardeerde vrijwillige beheerders.

Voor ZALENHUUR is er voortaan één emailadres: zalen@sccgoirle.nl en één telefoonnummer, tijdens kantooruren: 06-19700227

Locaties  blijven voor andere zaken bereikbaar:
De Deel 013- 5345059   // De Wildacker 01-3 5342447

Het bestuur wenst Jan-Peter een goede start in zijn nieuwe uitgebreide functie van: Hoofdbeheer wijkcentra SCCG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *