Vrijwilligers gezocht

Help onze centra aan vrijwilligers. Ter uitbreiding van onze vrijwilligerspool zijn we op zoek naar:

1) Assistent beheerder De Wildacker
Hebt u in het weekend wat tijd over? Vindt u het gezellig u dan in te zetten voor bezoekers van wijkcentrum De Deel en/of De Wildacker. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die tegen een geringe vergoeding onze bezoekers gastvrij willen ontvangen en zorg willen dragen voor een goed verloop van hun bezoek. U opent het gebouw en ontvangt onze gasten hartelijk, u voorziet hen van een drankje en een praatje, zorgt voor een korte verslaglegging van de gang van zaken en u zorgt dat de omgeving (o.a. bar en keuken) weer netjes achterblijft bij het afsluiten van het gebouw. We werken met meerdere assistent-vrijwilligers, zodat in toerbeurt kan worden gewerkt op verschillende tijden op zaterdag of zondag.


2) Barmedewerker: Disco-kinderfeest De Deel
Regelmatig is er een gezellige disco-kinderfeest voor kinderen van 10-13 jaar. U moet plezier hebben in het omgaan met kinderen, vlot kunnen werken achter de bar waar alcohol vrije drankjes worden geschonken. U bent een avond omringd door jonge mensen, die plezier maken. Zo leren ze elkaar beter kennen en maken ze vriendjes. Werktijden: 19.00 – 23.00 uur. Wij zoeken uitbreiding zodat er in toerbeurt kan worden gewerkt.


Is het iets voor U? Voor meer info: Stuur een email naar onze voorzitter Fons van Dijck via bestuur@sccgoirle.nl of bel: 013- 5341116

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *