Evenementen

 • di
  28
  nov
  2017
  19:30 - 22:30De Wildacker
 • wo
  13
  dec
  2017
  19:30 - 22:30De Wildacker
 • vr
  15
  dec
  2017
 • zo
  17
  dec
  2017
  15:00St. Janskerk Goirle

  Uitnodiging Kerstconcert Gemengd Koor Goirle 

  Het gemengd Koor Goirle heet iedereen van harte welkom om te komen luisteren naar het kerstconcert in de kerk van St. Jan op zondag 17 december om 15.00 uur.

  In dit jaarlijkse kerstconcert kun je bekende werken van Vivaldi horen en genieten van het Gloria en het Magnificat van deze componist. Deze feestelijke muziek wordt  aangevuld met een aantal sfeervolle kerstliederen waarbij je verschillende keren wordt uitgenodigd mee te zingen.

  Het kerstconcert staat al voor de vijfde keer onder de bezielende leiding van Gabrielka Clout. Het koor wordt voor deze gelegenheid begeleid door trompet, hobo, continuo en zes strijkers. Sopraan Kazue Goto en alt Lucie van Ree zijn de zangsolisten.

  Wat is er mooier om in de kerstsfeer te komen dan een moment waarin je samen iets beleeft wat de moeite waard is.

  Het programma ontvang je bij binnenkomst in de kerk. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de koorleden of via email: avanderbruggen@home.nl. van Ad van der Bruggen Hoogstraat 123 Goirle tel. 013-5342947.Ook bij aanvang van het concert zijn kaartjes te koop bij de ingang van de kerk.

  Datum: zondag 17 december 15.00 uur.

  Plaats: Kerk St. Jan, Kerkstraat, Goirle.

  Toegang: € 5

Van maandag 3 t/m donderdag 6 juni 2019 maakt Stichting Vierdaagse Goirle wederom gebruik van De Wildacker.

Gedurende 4 avonden zullen vele wandelaars vanuit deze locatie weer mooie routes gaan lopen dit op drie verschillende afstanden 3, 5 en 10 kilometer.

Iedere dag zullen de deelnemers een andere kant van Goirle in wandelen, en zo verschillende bijzondere plekken ontdekken.

DJ Jurgen zal op het van Hogendorpplein de muziek verzorgen, en daarnaast is er voor wandelaars de mogelijkheid om snoep en ijs te kopen voor de Wildacker.
Op donderdagavond eindigen we met een feestelijke intocht en een afsluitingsfeest voor de vrijwilligers in de Wildacker.

Tijdens de Wandel4Daagse op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons dan op facebook www.facebook.com/stichtingvierdaagsegoirle

Voor wie
De Goirlese Wandelavondvierdaagse is er voor iedereen van 0 tot en met 100 jaar (ouder kan en mag natuurlijk ook). Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te lopen.

De afstanden
Zoals elk jaar kan er ook dit jaar weer gekozen worden uit de volgende afstanden, namelijk: 3 kilometer, 5 kilometer en 10 kilometer. De 3 kilometer is uitermate geschikt voor alle kleuters en peuters. Deze gaat voornamelijk over verharde wegen. Geen probleem dus voor wandelwagens, buggy’s, bolderkarren, scootmobiel en ander rijdend materiaal.

De routes
Dit jaar hebben we weer een poging gedaan om plekjes te zoeken waar we niet of bijna nooit zijn geweest.
We kiezen elke dag voor een andere richting. Denk hierbij aan Gorp en Roovert, de Regte Heide, richting Riel en op donderdag de traditionele feestelijke intocht.

De starttijden
Dagelijks kan je starten tussen 18.00 uur en 18.30 uur vanaf wijkcentrum de Wildacker. Voor donderdag, de intochtdag, gelden uiteraard andere tijden. Hierover wordt je geïnformeerd tijdens de Wandelavondvierdaagse.

Nieuws van De Wildacker
Snoepverkoop
Na het grote succes van vorig jaar, zorgen de vrijwilligers van de Wildacker ook dit jaar voor de snoepverkoop. Bezoek de kraam naast de ingang van onze centra!

Bonnenverkoop
Op donderdagavond kunt u enkel met consumptiebonnen betalen. Voorkom wachten op donderdag en koop uw bonnen alvast eerder in de week. Dit kan dan gewoon aan de bar.