Fijne feestdagen!

We willen graag iets van ons laten horen, want elkaar zien is tot en met 19 januari 2021 helemaal niet aan de orde in onze wijkcentra !

Een traditie die het bestuur en beheer graag hoog houden is de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie op de eerste zaterdag van januari.

Ontmoeting staat centraal in deze bijeenkomst. We wensen elkaar een mooi nieuw jaar, blikken even terug en kijken vooruit naar al die activiteiten die van onze locaties bruisende wijkcentra maken!
Dat zou een mooie start zijn in het nieuwe jaar voor onze verenigingen, gebruikers en vrijwilligers.

De start van 2021 is er echter een zonder een receptie voor besturen, gebruikers en vrijwilligers, dus geen uitnodigende ontmoeting in het wijkcentrum met geanimeerde mensen in gesprek, onder genot van een drankje en een hapje. En geen muzikale verrassing zoals vorige jaren.

Wij verloren heel wat mensen uit het oog, geen grote groepen in onze centra, geen bridge, geen muziek en zang, geen fotoclub, geen Zingen & Zo, D’n Inloop, geen Potpourri, noem maar op.

En nu helemaal lege zalen, beheer dat graag zijn gastvrijheid elke dag had uitgedragen. Het is stil in De Deel & De Wildacker!

In 2021 verwachten we nieuw perspectief en kijken we uit naar het moment dat we al deze mensen met hun activiteiten weer kunnen begroeten in bruisende wijkcentra!

Op afstand nu een toast op 2021,
verlangend naar fonkelende lichtpuntjes aan de horizon!
Bestuur SCCG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *