Eerste Film uit de Oude Doos succesvol

Afgelopen zondag 25 maart was de première van ons nieuwe project ‘Films uit de oude doos’. Hoewel het een fraaie lentemiddag was, was de organisatie tevreden over deze editie. De aanwezigen genoten van de klassieker ‘Once upon a time in the west’. Tijdens de pauze werden suggesties gedaan over toekomstige films.

We willen onze bezoekers aan de eerste editie hartelijk bedanken. Zegt het voort!

De organisatie heeft overigens wel besloten enkel in de maanden oktober t/m maart ‘Films uit de oude doos’ te vertonen. We denken in die maanden een nog groter publiek te kunnen trekken dan in de lente- en zomermaanden. Tevens leeft bij ons het idee om op dezelfde dagen in de ochtend kinderfilms te vertonen. We komen hier later nog bij u op terug.

Wilt u meer informatie en/of op de hoogte worden gehouden schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief via dit formulier:

U kunt ook contact opnemen via filmsuitdeoudedoos@sccgoirle.nl

Een impressie:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *